Nieuwbouwzondag - Groenzicht

Ontdek de ruime appartementen van Groenzicht in Rumbeke en boek nu je afspraak voor nieuwbouwzondag op 24 april.

Steenoven krijgt de toestemming om me te contacteren. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en erken dat mijn gegevens worden verwerkt conform deze privacyverklaring.

Groenzicht  is een ontwikkeling van Steenoven

KantorenWestwing Park, Kwadestraat 149A Bus 3.1
8800 Rumbeke (Roeselare)

© 2022 All rights reserved

Aanbod en visualisaties zijn louter indicatief.

Aanbod en visualisaties zijn louter indicatief.

© 2022 All rights reserved

Cookie policy

Privacy policy

Op 600m van de markt van Rumbeke vind je Groenzicht. Dit zijn ruime appartementen met een panoramisch open zicht op een groen privépark.

Wonen in Groenzicht, is ruim wonen in stijl. De exclusieve hoek-appartementen zijn luxueus afgewerkt en geven je een panoramisch zicht op het privédomein.

1. TOPLOCATIE

OP 600M VAN DE MARKT VAN RUMBEKE

Op 600m van de markt van Rumbeke vind je Groenzicht. Dankzij deze centrale en rustige ligging geniet je van tal van winkels in de buurt en kan je gemakkelijk te voet je boodschappen doen. Je kan hier helemaal tot rust komen en tegelijkertijd zit je dichtbij de stad Roeselare waar altijd iets te doen valt. 

2. RUIMTE IN OVERVLOED

RUIME APPARTEMENTEN

In Groenzicht vind je ruime appartementen met enorme terrassen tot 67m². Elk appartement beschikt over een hoge afwerkingsgraad en beantwoordt aan de meest strikte normen van isolatie, ventilatie en energiezuinigheid.

3. PRACHTIG UITZICHT

PANORAMISCH OPEN ZICHT OP PRIVÉPARK

Dankzij de ligging in dit afgesloten privédomein geniet elk appartement van een panoramisch open zicht op het privéparkOm dit te versterken beschikt elk appartement over grote raampartijen en ruime terrassen zodat je op elk moment kan genieten van dit prachtige zicht.

BOEK JOUW AFSPRAAK
BOEK JOUW AFSPRAAK